Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja2018-08-07T10:29:03+00:00

Uvjeti korištenja:

O proizvodu:

Adria IN d.o.o. će nastojati osigurati maksimalnu točnosti informacija i podataka sadržanih na ovoj web stranici, ali se odriče bilo kakve odgovornosti za točnost i/ili potpunost svih informacija i sadržaja koji se nalaze na www.adriain.hr  Za moguće nenamjerne greške kod opisa proizvoda ne odgovaramo. Moguće su različitosti stvarnog proizvoda i opisanog na ovim stranicama, ukoliko proizvođač izmijeni neku od karakteristika ili sastav proizvoda. Svi opisi se redovito i detaljno provjeravaju.

 

Dostava: 

Dostava nije uključena u cijenu. Kupac može sam podići robu u našem skladištu ili putem e-mail-a ili telefona s našim djelatnicima dogovoriti dostavu koja će mu se naknadno zaračunati uzimajući u obzir veličinu I količinu paketa te adresu na koju se paket dostavlja. Kupac može sam dogovoriti dostavu koja mu odgovara te dogovoriti termin s našim zaposlenicima u koje  vrijeme dostavljač može preuzeti robu.

 

Reklamacije i povrat proizvoda: 

Proizvod je moguće vratiti u roku od 14 dana ukoliko postoji opravdan razlog  , u slučaju da nije korišten te da ima originalno pakiranje.

Pravo na reklamaciju stječe se ukoliko je došlo do isporuke robe koja nije naručena, proizvod ne odgovara standardima kvalitete ili ima oštećenja.

Pri primitku robe provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu. Molimo Vas da usporedite primljene artikle s računom, ukoliko nešto nedostaje odmah to javite tvrtki Adria IN d.o.o. jer naknadne reklamacije ne uvažavamo.

Povrat novca s naše strane bit će izvršen u roku od 7 dana od preuzimanja vraćenog proizvoda. Važno je znati da je zakonski rok za povrat novca 30 dana. U nekim slučajevima potrebno je više od 7 dana kako bi novac bio vidljiv na stanju Vašeg računa.

 

IZJAVA O ZAŠTITI I PRIKUPLJANJU OSOBNIH PODATAKA I NJIHOVOM KORIŠTENJU 

Adria IN d.o.o se obvezuje pružati zaštitu osobnim podacima posjetitelja web stranice, na način da putem kontakt forme prikuplja samo nužne, osnovne podatke koji su nužni kako bismo vas mogli povratno kontaktirati. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti

 

Izmjene:

Adria IN d.o.o zadržava pravo na izmjenu i doradu ovih uvjeta i pravila, te isključuje svoju odgovornost za moguće posljedice takvih izmjena i obvezuje se obavijestiti sve korisnike putem e-mail adresa.

 

 

Nazovite ODMAH